Dzwonki

Lp

Lekcje

Zajęcia dydaktyczne 4-godzinne
(4×45 min = 180 min)
805 – 1020  (135 min)

1040 – 1125 (45 min)

Zajęcia dydaktyczne 5-godzinne
(5×45 min = 225min)

815 – 1020  (125 min)

1040 – 1220 (100 min)

Zajęcia dydaktyczne 6-godzinne
(6×45 min = 270min)

825 – 1020  (115 min)

1040 – 1315 (155 min)

Zajęcia dydaktyczne 4-godzinne
(4×45 min = 180 min) realizowane od lekcji 6

1230 – 1530  (180 min)

 

1

745 – 830

2

840- 925

3

935- 1020

4

1040- 1125

5

1135- 1220

6

1230- 1315

7

1325- 1410

8

1415- 1500

9

1510- 1545